Om Mama Edition, By PT Dan

Vilka är vi?

Vårt mål är att ge alla mammor och gravida möjligheten till en stark och bra tid kring graviditeten. Vi vill även ge kunskap och utveckla förståelse kring hur kroppen fungerar under graviditeten och se till att du som mamma vet betydligt mer om din kropp och vad den behöver när du tränat med oss. Vi vill inte bara erbjuda pass där barn och barnvagn får vara med, utan vi vill fokusera på de saker som verkligen kan göra skillnad för dig.

Vi som arbetar med Mama Edition, By PT Dan är såklart alla specialiserade inom gravid och mammaträning. Mama Edition, By PT Dan har funnits som specifikt koncept i Malmö sedan 2012 då vi startade våra första mammagrupper.

Företaget bakom Mama Edition heter PT Dan Health Group AB och erbjuder ett större utbud av träning, event och resor för gemene man. Samma moderbolag äger även vårt systerkoncept Mama In Balance som riktar sig till mammor och gravida med smärta som vill göra långsiktiga muskulära förändringar för en smärtfri vardag.

Våra Tränare

Dan Bergqvist

Utbildning / Gravidträning / Mammaträning / Muskelobalanser

”Den mest givande i arbetet med gravida kvinnor och nyblivna mammor finner jag i att träning på rätt sätt verkligen kan göra stor skillnad. Det är en tid då många kan vara osäkra på vad som är rätt och vad som ”får” eller ”inte får” göras osv. Då är det extra motiverande att på ett tryggt sätt kunna guida, utbilda och vägleda genom hela denna period”

Utvecklare av både Mama Edition och Mama In Balance. Har stor specialistkunskap i både rörelseaparaten, muskulära obalanser och träning under och efter graviditeten. Utbildar dessutom andra instruktörer inom alla dessa ämnen.

Emmi Losell

Mammaträning / Gravidträning / Muskelobalanser

Jag har alltid tyckt om att hjälpa andra människor och att kunna göra stor skillnad samtidigt som jag kombinerar det med träning och hälsa som jag brinner för är fantastiskt kul.

Personlig Tränare med specialisering på gravid och mammaträning. Är också utbildad Corrective Exercise specialist och jobbar mycket med muskulära obalanser för mammor/under graviditeten.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.